La veu i la respiració

I finalment  també treballem la veu: aprendre a projectar-la, a fer-los conscients de les seves possibilitats. La intensitat, el ritme, el volum, serveixen per a superar la vergonya a expressar-se en veu alta. En definitiva, a comunicar-se. I vinculat amb la veu i el cos ve el treball de la respiració. Al llarg dels anys he anat treballant amb infants més petits  el diafragma i la respiració.

Tot plegat a partir del joc, d’una forma lúdica i divertida.

El teatre educa

Crec en el teatre com a eina integrativa. Fa a les persones  coneixedores de la seva cultura, la seva llengua i els permet treure el as a qualsevol altre temps i lloc. El teatre potencia els valors socials i culturals, els hàbits de conducta, el treball en equip i ajuda a treballar l’atenció, la percepció i la comunicació. També fa desenvolupar l’escolta, el respecte , la imaginació, el silenci, les pauses, el valor de la paraula i el gest.

Creem un espai de respecte, on no hi ha crítica. Res està bé ni malament. Simplement és la creació d’algú en un moment determinat. Com deia Rilke en “Cartes a un jove poeta”:” una obra d’art és bona quan sorgeix de la necessitat de crear-la.”

This post is also available in: Castellano (Spanish)