Inici

La maleta dels sentits
Vivi Lepori

Vivi  Lepori – Contacontes, tallers i teatre per a nens, joves i adults

Contacontes

Els  contes són per somiar. Somiant despertem la imaginació. Amb la imaginació som més lliures. Amb la llibertat gaudim de la vida. Per uns instants estem presents, amb els 5 sentits oberts. De la mà dels contes viatgem, ens emocionem, ens identifiquem, sentim ràbia, tristor, alegria, por, vergonya, valentia. Riem, plorem, cridem.

Classes teatre

Des de fa 20 anys treballo donant classes de teatre per a nens i nenes. Al llarg d’aquest temps he anat reflexionant sobre la manera d’apropar els nens al teatre, i en els meus darrers anys he centrat la formació en el treball de les emocions. Considero el teatre com una gran eina vehicular per l’aprofundiment en el coneixement de les emocions. Penso que és important que els nens i nenes les sàpiguen identificar, primer a través de jocs i personatges i després reconeixent-les en ells mateixos i en els seus companys.

Qui Sóc

Sóc la Victoria Lepori, la Vivi, nascuda un 23 de febrer de 1969. M’he format en Psicologia a la Universitat de Barcelona i en Interpretació a l’Escola Nancy Tuñon, a Barcelona. Després d’haver treballat en algun projecte de Dansa-Teatre amb l’Óscar Molina i com a professora de Dramatització en centres de reinserció per a toxicòmans i nens en situació de risc social a la Mina, vaig decidir marxar a l’estranger, concretament a Nova York.

Els contes

This post is also available in: Català (Catalán)