Vivi Lepori

Tinc confiança cega en el en el procés transformador de la interpretació, ja sigui al teatre o a la pantalla. Desenvolupar les eines de la interpretació, cos, emoció, veu i espiritualitat ajuda a desenvolupar el nostre creixement personal, creatiu, intuïtiu i intel·lectual.

Interpretant sortim de la nostra zona de confort i visitem altres arquetips, aquells que també habiten en nosaltres però que no ens permetem mirar de cara.

Creem un espai sagrat, de respecte, on no hi ha crítica. No jutgem. Simplement succeeix, en un moment determinat: la creació d’algú. A l’aquí i ara.

Al llarg d’aquests últims 25 anys he donat classes a nenes i nens, així com a grups de dones, col·lectius de discapacitats psíquics, persones en processos de reinserció social, estudiants de Màster en Business Administration i Hospitals de Salut Mental. Segueixo en actiu fent classes a Barcelona.

Crec en la INTERPRETACIÓ com a eina integrativa, on potenciar els valors socials i culturals, l’escolta i el respecte per la feina de la resta del grup, així com la disciplina, la memorització i l’acceptació de nous reptes i desafiaments. Exposar-te davant la mirada de l’altre, és determinant per a la nostra formació com a individus d’una societat que cada vegada aposta més pel treball en grup.

"La creativitat no es gasta, com més fas servir, més en tens"
Maya Angelou