Vivi Lepori

vivi lepori psicologa

“Les persones creatives són capaços d’activar sistemes cerebrals que normalment no funcionen junts”

Roger Beaty, Neurocientífic

En els processos terapèutics que acompanyo utilitzo sovint les Tècniques derivades  de les eines de la Interpretació (Corporal, verbal i aprofundiment conciència emocional),  de la Teràpia Gestalt i la Psicologia Humanista.

Valoro més que mai la importància d’exercitar el cervell amb activitats creatives, perquè generin aprenentatge i memòria. Així generarem més cèl·lules cerebrals, i per tant més connexions neuronals, que impliquen al seu torn més capacitat creativa.

Com diu el neurocientífic Roger Beaty “Les persones creatives són capaces d’activar sistemes cerebrals que normalment no funcionen juntes”.

Actualment col·laboro al despatx Arantxa Coca centre especialitzat en Ansietat i Família i també visito pacients en despatx propi Demana cita amb mi aquí.

 EN EL PASSAT

Em vaig llicenciar en Psicologia a la UB (Universitat de Barcelona).

També vaig fer la formació a la Fundació Vidal i Barraquer “Aprofundiment en el psicoanálisi”

Després, en el 95  a Nova York, em vaig interessar per l’Art-Teràpia, ja fos en relació a la música, la dansa, les arts plàstiques o el teatre.  Sota la supervisió del Dr. Luis Rojas Marcos, director aleshores del Departament de Salut Mental de Nova York,  vaig estar un any fent pràctiques al Woodhull Medical Hospital de Brooklyn, a l’equip de pacients interns i utilitzant les arts en les seves diferents disciplines com a ús terapèutic.