Vivi Lepori

Actuar és, per a mi, perdre la consciència de qui sóc i submergir-me entre altres ànimes; és perdre la noció del temps . 

És ballar amb la ment i pensar amb el cos. 

És la meva pregària més sagrada.

Representant

Tf. 93 368 95 70 | [email protected]

La dona que en el present m’ha obert el cor a la nova era de com entendre la INTERPRETACIÓ es diu Carmen RicoSucursales Emocionales.

Amics, amigues, el futur ja es aquí. El quàntic dut a l’actor-iu, com ella diu. Preparar un personatge incloent la meditació, la visualització, l’eneagrama, la consciència de la ferida en un i després en el personatge.

Actuar és ser un canal per viure les emocions d’altres i que el públic s’identifiqui amb les seves ferides.

Fins ella, la meva formació ha estat el Mètode de Strasberg i Stanislavsky, primer a l‘Escola de Formació d’Actors Nancy Tuñón, i posteriorment en la Lee Strasberg Theatre Institute of New York.

Allà vaig aprendre la llibertat de crear un personatge, a partir de la meva veritat.

Tinc la SORT de tenir una representant meravellosa, Yolanda Fuster, que a part de proposar treball com a actriu, proposa treball personal. Sobretot entenc la interpretació com un camí cap a l’interior. Una cosa va amb l’altra.

El meu últim treball en el teatre és fruit del meu procés personal. I com la cabra tira a la muntanya doncs vaig escriure juntament amb Patricia Muñiz “LA SAGRADA VAGINA“, un viatge-monòleg a través de la història, la interculturalitat i la química de la nostra vagina.

La Sagrada Vagina

Any: 2021

Director: Vivi Lepori

Merlí. Sapere Aude

Any: 2020

Director: Menna Fité

Outlander

Any: 2017

Directora: Charlotte Brändström

3ª Temporada

Las 3 de la tarde

Any: 2019

Director: Nina Amat

Els meus TOPS:
Actuar en la sèrie “Outlander“, 3a temporada, la Mamacita. 3 setmanes a Sud-àfrica i morir d’amor.
Descobrir i estimar l’artista Bigas Luna. Diversos treballs junts, però sobretot la meva estrena cinematogràfica de la seva mà: La Teta i la Lluna, diversos vídeos artístics meravellosos, com el de les Allactatrices i Teatre. L’obra més espectacular en què he treballat: Comèdies Bàrbares, de Valle Inclán. Alts Forns de Sagunt.

Vagines, en teatre, dirigit per Xisco Segura i Ginette Muñoz-Rocha.

Smoking Room, guanyadora de diversos premis, dirigida per Roger Gual i Julio Wallavitz.

El Domini dels Sentits, protagonitzant el capítol del Tacte, dirigit per Núria
Olivé-Bellés, a Nova York.

Vivaldi, Vivaldi, un moviment per les 4 estacions

Any: 1992

Director: Òscar Molina

Foto: Anna Malagrida

Cientouno

Any: 2019 Director: Sebastián Alfie

El Domini dels Sentits

Any: 1996

Directora: Núria Olivé-Bellés

Allattatrice

Any: 2003

Director: Bigas Luna

Gràcies també a Juan Pedro Ortega per haver-me inclòs en la pel·lícula Ouija, a Alberto Marini per Summer Camp, Jordi Frades, per Hereus de la Terra, De Moda, La Vida aqui, 16 dobles

I als internacionals, que m’han donat també vida: Warrior Nun, Bounty Hunters, Pavol Liska, Kevin Meül.

He estimat tots i cadascún dels projectes en què he participat. En tots he après alguna cosa nova, i la suma de tots em fa estar preparada per als següents.

I mira, tinc un desig, per allò que t’imagines rebent un premi i agraïnt … Doncs com no sé si això arribarà ho dic per aquí, que al cap i a la fi jo m’ho guisat i jo m’ho menjo.

Vivi Lepori Psicologa

Agraïr a les i els que van creure en mi i ja han travessat el pont, les directores de càsting Teresa Estrada (La Chata) i Penny du Pont. I al director de cinema-humà-empàtic-artista, Bigas Luna.

Llarga vida a la Interpretació!

gràcies